VERHUUR VAN SAILCLOTHTENTEN

Met haar elegante lijnen en poëtische uitstraling zorgt een Sailclothtent voor de perfecte setting van uw tuinfeest. Het witte, perfect waterdichte zeildoek is licht van stof waardoor er overdag een natuurlijke lichtinval in de tent is, zonder dat de stralingswarmte van de zon het uw gasten onaangenaam maakt. ’s Avonds zorgt hetzelfde zeildoek er voor dat de buitenzijde van de tent mooi uitlicht door de verlichting binnenin. De massief houten palen aan de buiten- en binnenzijde van de tent versterken het romantische effect van de tent nog.

Indien het ’s avonds frisser wordt, of u heeft pech met het weer zijn de zijwanden van de tent ook gedeeltelijk of volledig afsluitbaar met transparante zeilen.

Wij hebben 2 breedtes van Sailclothtenten in ons assortiment: 10m en 14m breedte. Onze kleinste Sailcloth meet 10m x 15m, de grootste 14m x 31m en alle maten daar tussenin. Op de palen bovenop de tenten staan vlaggemasten met daaraan telkens een lange wimpel van ±2 meter lengte. Dit versterkt nog het  feeërieke gevoel dat deze tent oproept.

Grotere maten zijn eventueel beschikbaar op aanvraag. Voor verdere infoprijzen of een concrete offerte: aarzel alstublieft niet ons te contacteren.

Vraag hier uw offerte aan