“Eerste feestindruk met 3D-presentatie”

Projecttype: Huwelijk
Locatie: Double D Ranch, Haagstraat 19 D, Heist op den Berg

Op 3 februari zijn Anke en Kristof in het huwelijksbootje gestapt. Feestverhuur Van Rompaey was vanaf het begin betrokken bij de feestplannen en werkte een volledig feestplan uit.

Het feest bestond uit twee delen. Enerzijds een ceremonie en anderzijds een avondfeest in de Double D Ranch in Heist-op-den-Berg.

De ceremonie vond plaats in een mooie, volledige gedrapeerde tent. De gasten namen plaats op witte houten banken met schaapvel.Enkele kroonluchters, een witte loper en bloemendecoratie maakten het geheel af.

De tent diende na de ceremonie omgevomd te worden als verlengstuk van de Double D Ranch. In minder dan 30 minuten verving het team van Feestverhuur Van Rompaey de zitbanken door een 5m60 lang buffet en gedekte tafels voor 28 personen.

Zowel in de tent als in de Ranch werden de tafels aangekleed en gedecoreerd met witte tafelrokken, Napoleonstoelen en ingedekt met borden voorzien van een gouden accent en goudkleurig bestek. Om het geheel af te maken personaliseerden wij de DJ-booth met een afbeelding van de uitnodiging.

Toen het koppel Feestverhuur Van Rompaey contacteerde voor de bespreking, hebben we de aankleding van de tent en de Double D Ranch in een 3D-feestplan uitgewerkt. Zo kregen Anke en Kristof een realistische weergave van hun ceremonie en avondfeest.

Van Rompaey Feestverhuur wenst Anke en Kristof een bijzonder mooie toekomst samen.

Heb jij ook trouwplannen en zoek je een partner in feestverhuur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

huwelijk anke en kristof
huwelijk anke en kristof
Huwelijk anke en kristof
huwelijk anke en kristof