“REBELSE LANCERING BMW X2”

Projecttype: klantevent
Locatie: Herentals, voormalige fabrieksgebouwen Henrad
Datum: 01/03/2018

Begin maart vond in de oude Henrad-gebouwen voor BMW Sneyers de voorstelling van de nieuwe BMW X2 plaats. Van Just Cooking kregen wij de opdracht om materialen te leveren die aansluiting vinden bij het industriële karakter van Henrad.

Jan Tobben en Sylvie Vanackère van Just Cooking werkten het volledige concept uit. Zo werd ervoor gekozen om zwart met eik gecombineerde buffetten en bar te plaatsen.

Als backbars plaatsten we drie 6 meter lange Allround stellingen van Layher. Dit accentueerde de industriële look & feelVoor decoratie van de backbar werden oude appelkratten en grote zwarte schotels – gevuld met rozemarijn-planten – gebruikt, om de link te leggen naar het culinaire aspect.

Grote windowcoolers brachten meteen de verschillende keuzes aan drank onder de aandacht. De grote buffetten werden voorzien van warmhoudbruggen om de presentatie van de verschillende gerechten in het oog te laten springen.

Vier grote ovens verzekerden de tijdige bereiding van het grote cateringaanbod. De genodigden konden plaatsnemen aan wijntonnen met een bovenblad afkomstig van grote houten bobijnen. En dit alles gecombineerd met zwarte//eiken Kubo statafels.

Als decoratie voorzagen we 30 Areca-palmen in zwarte pot en gebruikten we pallets als afbakening. Om de fabriekshal van Henrad in het concept te betrekken, werden er grote spots geplaatst om alles uit te lichten. De collega’s van PFL zorgden voor geluid en techniek. 

20 terrasverwarmers en enkele heteluchtbranders moesten voor de nodige verwarming zorgen.

Onze partners voor dit project:
Just Cooking – www.justcooking.be
BMW Sneyers – www.sneyers.be
PFL – www.pfl.be

Heb jij ook eventplannen en zoek je een partner voor de totaalorganisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Sneyers BMW X2
Sneyers BMW X2
Sneyers BMW X2
Sneyers BMW X2